Minoren Faculteit Religie en Theologie

De Faculteit Religie en Theologie biedt een aantal minoren aan. Een minor is een samengesteld samenhangend pakket van vakken en omvat 30 studiepunten. Minoren worden aangeboden in het eerste semester. De minoren bevatten zowel inleidende vakken als vakken op tweede- en derdejaars niveau. De minoren van de faculteit Religie en Theologie geven een dwarsdoorsnede van de bacheloropleidingen Theologie en Theology and Religious Studies.

Je kunt er ook voor kiezen een minor te volgen aan een andere faculteit. Bekijk een overzicht van alle minoren aan de VU.

Aanmelden voor een minor

Ben je een student van buiten de VU?
Als je van buiten de VU komt en je wilt een bijvak volgen aan de VU, dan dien je je in te schrijven als bijvakstudent aan de Vrije Universiteit én toestemming te vragen bij de examencommissie van je eigen onderwijsinstelling.

Studeer je aan de Faculteit Religie en Theologie?
Voor studenten van de eigen faculteit geldt dat de minor verdieping moet bieden aan de opleiding. Studenten van de eigen faculteit wordt daarom geadviseerd om een minor buiten de eigen opleiding te kiezen. De invulling van de minor moet altijd voorgelegd worden aan de examencommissie (met uitzondering van de zgn. universiteitsminor).