Inschrijven

Toelating en inschrijving

Wil jij je inschrijven voor een opleiding aan de Faculteit Religie en Theologie? Dat gaat in de meeste gevallen direct via Studielink. Controleer vooraf goed of je voldoet aan alle gestelde voorwaarden met betrekking tot toelating en inschrijving. Deze vind je per Bachelor- of Masteropleiding.

Bekijk hieronder de algemene informatie over toelating en inschrijving. Je wordt in alle gevallen doorgestuurd naar de bijbehorende pagina's op vu.nl. Wil je meer weten over het bindend studieadvies (BSA) dat geldt aan de Faculteit Religie en Theologie of over het collegegeld? Die informatie vind je op deze website.

Bacheloropleidingen

Op de pagina Aanmelden en inschrijven Bacheloropleiding op vu.nl lees je alles over aanmelden voor VWO'ers en HBO'ers. Tevens vind je er informatie over Numerus Fixus, het toelatingsexamen 'Colloquium Doctum' en over de procedure als je wilt inschrijven met een buitenlandse vooropleiding.

Masteropleidingen

Op de pagina Aanmelden en inschrijven Masteropleiding op vu.nl lees je alles over de juiste Bachelordiploma's en vooropleidingen die je verplicht bent af te ronden voordat je wordt toegelaten als Masterstudent aan de Faculteit der Geesteswetenschappen.