Diploma-uitreiking en ophalen

Diploma-uitreiking

Per jaar wordt er één bacheloruitreiking en één masteruitreiking georganiseerd. Deze uitreikingen vinden medio september/oktober plaats. Zodra de data bekend zijn worden deze hier gepubliceerd.

Uitnodiging uitreiking
Wanneer je hebt aangegeven naar de uitreiking te willen komen, dan ontvang je uiterlijk vijf werkdagen voor de uitreiking een uitnodiging per email. Daarin staat de exacte tijd en de zaal vermeld waar de uitreiking zal plaatsvinden. Je mag maximaal vier gasten meenemen. Daarnaast is het belangrijk dat je je kunt identificeren, dus neem een geldig id-bewijs (paspoort of Identiteitskaart) mee!

Verhinderd op de uitreikdatum?

Ben je niet in de gelegenheid om naar de uitreikceremonie te komen of wil je je diploma liever ophalen zonder uitreiking? Dat kan! Wanneer je bericht van de opleiding hebt gekregen dat je diploma klaar ligt om opgehaald te worden, dan kun je je diploma ophalen tijdens de zgn. ophaalmomenten. Op onderstaande dagen zit er een medewerker van de faculteit achter de balie. De medewerker zal het diploma aan je overhandigen, mits je een geldig id-bewijs (paspoort of Identiteitskaart) kunt laten zien.

Ophaalmomenten:

  • Maandag 24 februari 2020
  • Maandag 20 april 2020
  • Maandag 22 juni 2020
  • Maandag 26 oktober 2020
  • Maandag 23 november 2020

Tijd: tussen 16.00 - 17.00 uur
Locatie: Studentenbalie, centrale hal